Ali je posvetovanje z odvetnikom v Odvetniški pisarni Bloudek brezplačano?

Ne. Pravno svetovanje je poglobljeno posvetovanje, ki vključuje predstavitev problema, pregled dokumentov in načrtovanje strategije. V odvetniški pisarni Bloudek si vzamemo čas in vsakemu posameznemu primeru posvetimo pozornost ter zadevo vsestransko in celostno preučimo. Nato vas podrobno seznanimo z dejanskim in  pravnim stanjem zadeve in vam ponudimo vse informacije in sredstva, ki jih potrebujete za informirano sprejemanje odločitev – pošteno in brez pritiska. Pogovorili se bomo o stroški in koristih, povezanih z izvajanjem pravnih storitev, vam predstavili pristop, ki je v vašem interesu in vam pojasnili, kaj lahko pričakujete od morebiti načrtovane strategije.

Našim obstoječim strankam posvečamo veliko pozornosti in skrbi ter jih vestno in požrtvovalno zastopamo  in zagovarjamo, tako da uporabimo zanjo vsa možna in dopustna zakonita sredstva. 

V primeru, da imate zgolj splošno vprašanje ali bi nas želeli seznaniti s svojim primerom (problemom) imate na voljo brezplačno opcijo pod zavihkom POMOČ (VPRAŠAJ 24).